Участничката на пет олимпийски  игри - спринтьорката Ивет Лалова, ще

...
Участничката на пет олимпийски  игри - спринтьорката Ивет Лалова, ще
Коментари Харесай

Ивет Лалова представя Всички възможни победи

Участничката на пет олимпийски  игри - спринтьорката Ивет Лалова, ще направи първия си майсторски клас пред българска аудитория. " Всички вероятни победи " ще се състои на 25 ноември в столицата, в Интерпред, зала " София ".

Събитието ще показа една от най-успешните български лекоатлетки в малко по-различна светлина - тази на човек, който въодушевява и стимулира през опита и борбите си - на пистата и в живота.

През последното десетилетие, още до момента в който се състезава на най-големите спортни конгреси - олимпийски игри, международни и европейски шампионати, Диамантена лига и други, Лалова стартира работата си с разнообразни компании, изпълнителни шефове и мениджъри, спортисти и младежи, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплинираност и убеденост. Днес знанията й към този момент доближават до по-широката публика в серия от майсторски класове.

" Спортът не се мери единствено в брой участия, в върхове или за какъв брой време пробягваш 100 и 200 метра. Спортът е дисциплинираност, мотивация, религия, че можеш да постигнеш това, което си си сложил за цел. Една безконечна битка. И това е нещото, което предавам напред.

Вълнувам се извънредно доста за това ново премеждие. За първи път излизам пред българската аудитория по по-различен метод. За да опиша всичко, което съм научила за успехите, и да вдъхновя, че всеки триумф е вероятен ", разяснява европейската шампионка на 100 метра навън от Хелзинки 2012 и на 200 метра на закрито от Мадрид 2005 Ивет Лалова.
 
На събитието Лалова ще показа техники и препоръки за това по какъв начин да слагаме ясно задачите си и по какъв начин да ги следваме малко по малко.

Билетите   " Всички вероятни победи " се популяризират в мрежата на Eventim. Местата са лимитирани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР